Myllyjärvi

MITÄ MYLLYJÄRVEN ASUKASTOIMIKUNTA TEKEE

Myllyjärven asukastoimikunta järjestää asukkaille juhlia muutaman kerran vuodessa. Perinteiset tapahtumat ovat kevään ja syksyn grillijuhlat sekä joulun alla pidettävät pikkujoulut. 

Asukastoimikunta tarjoaa juhliin osallistuneille runsaasti erilaista tarjottavaa; pikkusuolaisista ja naposteltavista aina hieman täyttävämpään ruokaan. Ruoka ja musiikki viihdyttävät paikalla olijoita, jotka voivat seurustella vapaasti keskenään.

Toimikunnalle voi esittää toiveita ruokalistaan, juhlien ohjelmaan, tai hankintoihin liittyen. Esimerkiksi kerhohuoneelle hankitaan aika ajoin uusia lautapelejä. Toiveet voi lähettää sähköpostiosoitteeseen myllyjarvi@astmk.koas.fi

KERHOHUONE, HARRASTUSTILAT JA -VÄLINEET

Myllyjärvellä asukkaiden käytössä on grillikatos, kerhohuone (B-talo) ja kuntosali (F-talo). Kerhohuoneen ja kuntosalin voi varata Koas bookingin kautta, ja grillikatoksella saa grillata ja pitää tulia silloin kun haluaa, kunhan huolehtii paloturvallisuudesta.

B-talon kerhohuoneelta löytyy parveke, pieni keittiösyvennys, kahdeksan hengen ruokapöytä (esimerkiksi lautapeli-iltoja varten) ja sohvia. Kerhohuoneella säilytetään myös muun muassa ompelukonetta, joka on asukkaiden lainattavissa. Kerhohuoneen ilme uudistuu vuonna 2019.

F-talon kuntosali on myös kevään 2019 aikana ollut muutostöiden kohteena, kun salin varustelua on uusittu ja seinät maalattu.

Jokaisessa talossa on myös oma sauna, joissa on miesten ja naisten vuoroja, sekä vuoroja voi varata myös omaan käyttöön.