Palstatie

TERVETULOA KOAS PALSTATIELLE

Palstatien kohteet 3 ja 4 sijaitsevat kätevästi aivan Kuokkalan kauppakeskittymän ja bussipysäkkien kupeessa. Kohteet sopivat hyvin lapsiperheille, ja niistä löytyy myös tilavia soluasuntoja. Kerhohuoneilta löytyy mukavat tilat illanvietoille tai opiskelulle ja erilaisia pelejä esimerkiksi lautapeli-illan viettoon. Nelosen kerhohuoneelta löytyy myös biljardipöytä.

Palstatiellä toimii kohteiden yhteinen asukastoimikunta, joka järjestää tapahtumia, lainaa tavaroita asukkaiden käyttöön ja huolehtii asukkaiden viihtyvyydestä. Asukastoimikunta toimii vuoden kerrallaan ja jokainen kohteissa asuva voi yleiskokouksessa lähteä mukaan sen toimintaan. Toimikunnan lainatavaroita, esimerkiksi ilmapatjan, saa käyttöön ottamalla yhteyttä asukatoimikuntaan joko sähköpostilla tai kohteiden yhteisessä Facebook-ryhmässä.

Kohteiden Facebook-ryhmä ”KOAS Palstatie”  ja sähköpostiosoite on palstatie (a) astmk.koas.fi . Ryhmässä tiedotetaan tapahtumista ja muista asioista ja asukkaat voivat käydä siellä keskustelua. Muista myös KOAS Booking -sivusto ja sovellus, jolla hoidat arjen asioita Koasilla asuessasi!

kerhohuoneet, harrastustilat ja -välineet

Asuntokohteista löytyy erilaisia harrastustiloja ja -välineitä. Nämä vaihtelevat kohteittain ja niihin voi vaikuttaa asukastoimikuntien kautta. Kerho- ja oleskeluhuoneet ovat kohteiden kaikkien asukkaiden käytettävissä. Joissakin kohteissa on kuntoiluvälineitä, toisissa pingispöytiä jne. Kaikista näistä löydät tarkemmat tiedot Koas Bookingista, asukastoimikunnan jäseniltä, asukastoimikunnan kotisivuilta ja Facebook-ryhmistä.