Kuokkala

Mitä Kuokkalan asukastoimikunta sitten tekee?

 

 

Kuokkalan asukastoimikunta järjestää Kopparin ja Ykköspesän asukkaille peli-iltoja, juhlia ja muita tapahtumia. Lisäksi asukastoimikunta huolehtii asukkaille lainattavissa olevista tavaroista ja toimii asukkaiden edunvalvojana. Perinteisesti asukastoimikunta järjestää asukkaille kolme suurempaa tapahtumaa/juhlaa vuodessa, jotka sijoittuvat kevääseen, syksyyn ja jouluun.

Asukastoimikunta tarjoaa juhliin osallistuneille runsaasti erilaista tarjottavaa: pikkusuolaisista ja naposteltavista aina hieman täyttävämpään ruokaan ja juomaan. Ruoka, musiikki ja pelit viihdyttävät paikallaolijoita, jotka voivat seurustella vapaasti keskenään. Tapahtumiin osallistuminen on mainio tilaisuus tutustua naapureihin.

Toimikunnalle voi esittää toiveita järjestettäviin tapahtumiin, juhlien ohjelmaan tai hankintoihin liittyen. Esimerkiksi kerhohuoneelle hankitaan aika ajoin uusia lautapelejä. Lisäksi asukastoimikuntaan voi pyrkiä itse mukaan marraskuisessa asukasyleiskokouksessa, mikäli yhteisöllinen toiminta rennossa porukassa kiinnostaa.

KERHOHUONEET, HARRASTUSTILAT JA -VÄLINEET

Kopparilla ja Ykköspesällä asukkaiden käytössä on grillikatokset, kerhohuoneet (Kopparilla B-rapussa ja Ykköspesällä B-talossa) ja kuntosali (Ykköspesän A-talossa). Kerhohuoneet voi varata Koas Bookingin kautta, kuntosali ja grillikatos ovat vapaassa käytössä. Ykköspesän kerhohuoneelta löytyy biljardi-/pingispöytä, keittiö, pöytiä ja sohvia.
Kopparin kerhohuoneelta löytyy PS4, projektori, valkokangas, äänentoistolaitteet, pieni keittiösyvennys, pöytiä ja sohvia.

Toimikunnalta löytyy myös lainatavaroita (mm. lautapelejä, työkaluja ja salibandymailoja), joita saa lainaan ottamalla yhteyttä asukastoimikuntalaiseen.

ILMOITUKSET JA YHTEYDENPITO

Asukastoimikunnan järjestämistä tapahtumista ja tulevista kokouksista ilmoitetaan asukkaille Kopparin ja Ykköspesän ilmoitustauluilla, Facebookissa ja tärkeämmissä tapauksissa Booking-viestillä. Lisäksi asukkaille on oma Drive-kansio, josta löytyy esimerkiksi lista lainatavaroista, sekä mahdollisesti muuta asukkaille hyödyllistä tietoa.  

Toimikunnan sähköposti: kuokkala@astmk.koas.fi

Toimikunnan FB-ryhmä.