etelä-kekkola

Mitä etelä-kekkolan asukastoimikunta sitten tekee?

 

Asukastoimikunta järjestää asukkaille tapahtumia ja hankkii asukkaiden käyttöön erilaisia tarvikkeita yhteistiloihin ja tekee parannusehdotuksia Koasille.

Asukastoimikunta järjestää yleensä 3-4 isompaa tapahtumaa vuodessa grillillä/kerhohuoneella. Peli-iltoja on järjestetty syksyllä, talvella ja keväällä, kesäisin on ollut kerran kuussa grillausta. Toimikunta tarjoaa tapahtumissa ruokaa ja juomaa. Lisäksi toimikunta on osallistunut myös Kuokkalan alueen muiden toimikuntien kanssa Kuokkalan kevätriehan ja Kuokkalan appron järjestämiseen.

Toimikunta hankkii tavaroita yhteiseen käyttöön C-talossa sijaitsevalle kerhohuoneelle ja H-talossa sijaitsevalle kuntosalille. Molempiin voi varata vuoron Koas-Booking varauspalvelua käyttämällä osoitteessa https://booking.koas.fi/

 

 

Toimikunnalle voi lähettää toiveita, ehdotuksia ja kysymyksiä osoitteeseen etelakekkola (a) astmk.koas.fi

kerhohuoneet, harrastustilat ja -välineet

Kerhohuoneella on X-box one pelikone, johon löytyy seuraavat pelit:

Fifa 17, Kinect sports rivals, Forza Horizon 3 ja Just dance 2017.

Lauta- ja seurapelejä: Afrikan tähti, Kimble, Alias, Pictionary, Monopoly eng, Huojuva torni, Pokeri, Malarky, Resistance, 5 in 1 (sisältää, Tammi, Shakki, Domino, Backgammon & Ristinolla), Mölkky.

Lisäksi löytyy myös pöytäjalkapallo.

Kerhohuoneella voi myös tehdä ruokaa liedellä, uunilla tai mikroaaltouunilla, keittää kahvia ja teevettä. Astioita ja ruokailuvälineitä löytyy myös. Muistathan katkaista virrat ruoanlaiton jälkeen, siivota jäljet ja tiskata astiat.

Kerhohuoneen kaapista löytyy höyrypesuri ja grillihiilien sytyttämistä helpottamaan kuumailmapuhallin. Kaapissa on myös ilmapatja vierasvuoteeksi.

Kerhohuoneen vieressä olevassa vessassa on moppi ja ämpäri.

Jos lainaat tavaroita, muistathan myös palauttaa ne. Ilmoitathan asukastoimikunnalle, jos huomaat yhteisten tavaroiden olevan rikki, tai jokin tavara on hävinnyt.

C- ja J-talon pyykkituvilla on silitysrauta ja -lauta.

Kuntosalilla on seuraavat laitteet/välineet:

Penkki, jolla voi tehdä myös vinopenkkiä ja kyykkyä, kyykkyteline, leuanvetoteline, ristitalja, kuntopyörä, crosstrainer, kaksi 20 kg levytankoa, mutkatanko, levypainoja, kahvakuulia ja käsipainot.

Alueella on kaksi grillipaikkaa, joista Pellonreunan on lasitettu. Lisäksi Toritien sisäpihalla on lentopallokenttä, jonne löytyy palloja kuntosalilta. Vieressä olevalla Tikan koulun kentällä voi käydä heittämässä koripalloa, joka on myös kuntosalilla.

Toimikunnalla on myös seuraavia työkaluja, joita voi tiedustella kohteen Facebook ryhmän kautta ja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen etelakekkola (a) astmk.koas.fi

Käsisaha, vasara, rautasaha. Lisäksi on myös suksien voiteluteline.