Seminaarinmäki

KOAS Seminaarinmäki aloitti toimintansa opiskelijoiden kotina loppuvuodesta 2018. Sijaintinsa puolesta kohde on loistava; lähimpään opiskelijaravintolaan on kivenheiton verran, keskustaan on viiden minuutin kävelymatka ja kaikki yliopistorakennukset sijaitsevat 2km säteellä. Kerhohuoneesta löytyy keittiö, pöytäfutis, lautapelejä sekä 55 tuumainen televisio. Kaikki tämä on tietenkin käytettävissäsi ilmaiseksi! Kohteeseen rakennettiin myös tilava sauna johon voi varata vuoroja vaivatta KOAS:n varausjärjestelmän kautta.
Seminaarinmäellä toimii myös aktiivinen asukastoimikunta joka järjestää asukkaille erilaista toimintaa kuten lautapeli-iltoja, illanistujaisia sekä muita bileitä. Asukkaita kannustetaan aktiivisesti esittämään toiveitaan esimerkiksi facebookin kautta:
https://www.facebook.com/groups/KoasSeminaarinmaki/

Seminaarinmäellä on myös oma whatsapp-ryhmä:

https://chat.whatsapp.com/BlRGHaby6Al0lvuUX8LSc3

Asukastoimikunnan tavoitteena on saada jokainen asukas tuntemaan, että hän asuu kotona eikä vain jossain opiskelijaluukussa. Tähän jokainen asukas pääsee vaikuttamaan osallistumalla asukastoimikunnan kokouksiin ja tuomaan äänensä esille. Mikäli johonkin kokoukseen ei kuitenkaan pääse osallistumaan mutta kiinnostaa mitä kaikkea siellä onkaan päätetty, voi kokouspöytäkirjat käydä lukemassa osoitteessa: http://goo.gl/Rd1ZA1