Laajavuori

Mitä Laajavuoren asukastoimikunta sitten tekee?

 

Laajavuoren asukastoimukunta on vuoden tauon jälkeen aloittanut toimintansa ja järjestänyt viimeisen vuoden aikana mm. lautapeli-illan ja frisbeegolf kiekkotapahtuman KOAS Laajavuoren asukkaille. Toimikunta on myös tehnyt hankintoja asukkaiden yhteiseen välinevarastoon ja hankkinut polkupyöräpumpun pyöräkatokseen. Näiden lisäksi toimikunta on hankkinut uusia lautapelejä kerhohuoneeseen asukkaille lainattavaksi.

 

Lisäksi talollamme on myös oma facebook-sivu: http://www.facebook.com/groups/KOASLaajavuori, missä voi myydä/lainata tavaroita/autopaikkaa muille talonasukkaille. Myös taloa koskevia ehdotuksia tai esille tulleita ongelmia voi ilmoittaa siellä.

 

Toimikuntamme on pieni ja siksi tarvitaan myös lisää uusia innokkaita toimikuntalaisia järjestämään tapahtumia asukkaille. Lisäksi kaikki uudet ideat ovat tervetulleita myös, vaikka toimikuntatoiminta ei nappaa. Tervetuloa mukaan toimikunta toimintaa!

kerhohuoneet, harrastustilat ja -välineet

 

Kerhohuoneesta löytyy sohva, lautapelejä, pöytä ja tv. Asukastoimikunnalla on myös välinevarasto, josta voi kysellä välineitä lähettämällä toimikunnalle s-postia osoitteeseen: laajavuori(a)astmk.koas.fi . Välineitä löytyy mm. Grilli ja grillausvälineet, erinäisiä pyöränkorjaustyökaluja, frisbeegolf-kiekkoja, vieraspatja, tuoleja ja keittiövälineitä.

;

Ota yhteyttä!

2 + 7 =