Seminaarinmäki

 

KOAS Seminaarinmäki aloitti toimintansa opiskelijoiden kotina loppuvuodesta 2018. Sijaintinsa puolesta kohde on loistava; lähin opiskelijaravintola on kivenheiton päässä, keskustaan on viiden minuutin kävelymatka ja kaikki yliopistorakennukset sijaitsevat 2 km säteellä. Kerhohuoneesta löytyy keittiö, pöytäfutis, lautapelejä sekä 55 tuumainen televisio. Kaikki tämä on tietenkin käytettävissäsi ilmaiseksi! Kohteeseen rakennettiin myös tilava sauna, johon voi varata vuoroja vaivatta KOAS:n varausjärjestelmän kautta.

Seminaarinmäellä toimii myös aktiivinen asukastoimikunta, joka järjestää asukkaille erilaista toimintaa kuten lautapeli-iltoja, illanistujaisia sekä muita bileitä. Asukkaita kannustetaan aktiivisesti ilmaisemaan mielipiteensä ja esittämään toiveitaan tapahtumien ja toiminnan suhteen esimerkiksi facebookin kautta (esim. jos haluaa päästä eroon huonekaluista tai lainata sokeria):

https://www.facebook.com/groups/KoasSeminaarinmaki/

Asukastoimikunnan sähköposti: seminaarinmaki@astmk.koas.fi

Aiemmin asukkaat ovat ehdottaneet muun muassa pyörän pumppua, jääkaappia saunavirvokkeille, nokkakärryjä muuttoavuksi ja lautapelejä loungeen, mitkä asukastoimikunta sen jälkeen hankkinut.

Seminaarinmäellä on myös oma Discord-ryhmä:
https://discord.gg/k8HREDyNy4

Asukastoimikunnan tavoitteena on saada jokainen asukas tuntemaan, että hän asuu kotona, eikä vain jossain opiskelijaluukussa. Tähän jokainen asukas pääsee vaikuttamaan osallistumalla asukastoimikunnan kokouksiin ja tuomaan äänensä esille. Mikäli johonkin kokoukseen ei kuitenkaan pääse osallistumaan, mutta kiinnostaa mitä kaikkea siellä onkaan päätetty, voi kokouspöytäkirjat käydä lukemassa osoitteessa: http://goo.gl/Rd1ZA1

 

Terveisin,

KOAS Seminaarinmäen asukastoimikunta