Auvi­lan­kuja

AUVILANKUJAN ASUKASTOIMIKUNTA

Asukastoimikunta järjestää asukkaille tapahtumia ja retkiä. Toimikunnalla on käytössään budjetti, jota käytetään tapahtumien lisäksi yhteisiin hankintoihin. Mikäli sinulla on ideoita ja toiveita siitä millaista toimintaa kannattaisi järjestää tai millaisia hankintoja voisi tehdä, ole toimikuntaan rohkeasti yhteydessä! Aikaisemmin on esimerkiksi käyty yhdessä elokuvissa ja juhlittu kerhohuoneen avajaisia.

Kaikki asukkaat ovat tervetulleita toimikunnan kokouksiin, joista tiedotetaan ilmoitustaululla viimeistään neljä päivää ennen kokousta. Toimikunta valitaan vuosittain asukasyleiskokouksessa.

Kerhohuone

Auvilankujan pohjakerroksessa on kerhohuone, jossa on pyöränhuoltopiste, televisio, laminointikone, tulostin ja lautapelejä asukkaiden käyttöön. TV:stä voi katsoa vaikka Netflixiä omilla tunnuksillaan (muistathan lopuksi kirjautua ulos!). Ilmoitathan asukastoimikunnalle, jos tulostimesta loppuu muste tai paperi, tai jotakin on kadonnut tai mennyt rikki kerhohuoneella.

Yhteystiedot

Asukastoimikuntaan saat yhteyden sähköpostilla auvilankuja@astmk.koas.fi

Lisäksi Auvilankujan asukkailla on oma Facebook-ryhmä, jossa voi keskustella muiden asukkaiden sekä asukastoimikunnan kanssa:https://www.facebook.com/groups/KOASauvilankuja